op het internet op deze website (townandtraffic.nl)

Links


site : www.crow.nl
CROW is het nationale kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte. Deze not-for-profitorganisatie ontwikkelt, verspreidt en beheert praktisch toepasbare kennis voor beleidsvoorbereiding, planning, ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud.

site : www.lightrail.nl
Light rail is een geschikt vervoermiddel voor zowel regio als stad. Het is niet simpel een modewoord (alhoewel het in Nederland wel vaak misbruikt wordt om allerlei zaken aan te duiden die weinig of niets met Light rail te maken hebben).

site : www.3vo.nl
3VO staat voor veilig verkeer. Voor kinderen, ouders, jongeren, ouderen, fietsers, automobilisten, bromfietsers, kortom voor iedereen. Veilig verkeer betekent vooral het zoeken van een goed evenwicht. Want iedereen heeft ruimte nodig in het verkeer. En iedereen wil zich veilig in het verkeer kunnen bewegen.

site : www.rover.nl
Vereniging ROVER (Reizigers Openbaar Vervoer) is een onafhankelijke reizigersvereniging. ROVER zet zich in voor de belangen van de reizigers van bus, trein, tram, metro en andere vormen van openbaar vervoer. Daarnaast zijn het ook algemene maatschappelijke belangen, zoals de kwaliteit van het milieu, die ROVER bewegen tot verbetering van het openbaar vervoer.

site : www.bk.tudelft.nl/urbanism
faculteit Bouwkunde.

site : www.urban.nl/childstreet2005
Childstreet2005 is an initiative of The international institute for the Urban Environment, the City of Delft and the network of Child Friendly Cities in the Netherlands

site : www.sustrans.org
Sustrans is the UK's leading sustainable transport charity. Our vision is a world in which people can choose to travel in ways that benefit their health and the environment. Every day we are working on practical, innovative ways of dealing with the transport challenges that affect us all.

site : www.kleurkeuze.nl
Mirjam Bach heeft jarenlange ervaring in de modebranche. Ze heeft o.a. gewerkt bij de Bijenkorf en de Modeacademie Charles Montaigne gedaan. Het is haar passie om mensen te laten zien hoe bijzonder en verschillend ze zijn ten opzichte van hun medemens. In haar vak als kleur- en kleding adviseuse leert ze mensen hoe ze - met al hun uiterlijke en innerlijke kwaliteiten en beperkingen - het beste uit zichzelf naar voren kunnen halen.Bij kleuranalyses maken wij gebruik van de methode en materialen van Art of Image. Deze methode brengt op basis van huidtint, kleur ogen en haar de persoonlijke natuurlijke nuances in kaart om te bepalen welke kleurnuances het beste bij iemand passen waardoor een heel persoonlijk advies mogelijk is.
links
St. Stad & Verkeer / Town and Traffic Foundation
Contact : +31 (0)23 525 2833, +31 (0)6 2036 6860 /
VOORZITTER: A. M. Rootveld
COORDINATOR:
 
Ir. Boudewyn Bach (S.H.O.)
Stedenbouwkundig & Civiel Ingenieur
Postadres : Nic. Maesstraat 83-1 1071 PS Amsterdam
NEDERLAND
No. KvK: S 224695 Haarlem en Omstreken
©2006 Town & Traffic created and designed by Alex Hakkenberg